Svet-Stranek.cz
Borussia Dortšpunt

Ligový Pohár:New web na adrese: borussiadortspunt.freepage.cz

Ligový Pohár

Je prestižní soutěží Hanspaulské Ligy.

2005- Jsme vypadli v před kole s týmem Šotgani.

2006- Jsme byli nasazeni do prvního kola a opět neúspěch porazil nás tým Domácí potřeby A (6:3).

2008- Nám přidělil los prvního kola tým Judo Club Jenis a ve smolném zápase kdy jsme byli lepší prohráváme (1:0).

2009-Tentokrát Borussia nasazena do druhého kola, kde nás čekal tým Bílá Pohroma a konečně výhra 3:1 a i postup do třetího kola. Ve třetím kole nastoupil proti nám tým Profesoři a odváží si debakl (10:0). Tím pádem je tu čtvrtfinále a se štěstím porážíme SAS FANS 2:1 a hurá do semifinále. Los nám přidělil druholigový tým Deko. Zápas skončil po 60. minutách 2:2 a šlo se na penalty . Borussia dvě proměňuje Deko nic. Hotovo jsme ve finále Ligového poháru. Soupeřem prvoligové Vojenské Lesy a tam už přichází porážka 2:0, ale i přes porážku postup na Pohár vítězů poháru v létě 2010.

2010: Pohár vítězů poháru. V prvním zápase proti Natural 95 vítězíme 3:0 střelci : Šrek,Vachy,Horis. Druhý zápas už byl pro nás mnohem složitější jelikož nám odpadli dva základní hráči Šrek a Vachy a tak zápas skončil 1:1 střelec branky a naše nová posila Marťas. Třetí zápas ve skupině proti piškotkům prohráváme 4:1 výsledek krutý protože to mohlo být úplně jinak 2:1 jsme prohrávali a chybělo tak pět minut do konce kdy naše nová posila obraných řad Hans nastřelil spojnici a vše jsme dali do útočení a nechali na pospas Lapače v bráně jediný gól zápasu zaznamenal Horis z přímého kopu. Skupina tak byla dohrána a ze 3.místa nás čekalo osmifinále proti Týmu FC Bari dali jsme do toho vše ale zranil se nám i další hráč Hans což bylo klíčové a smolné velké Pardubické vedro nám ubíralo síly a tak prohra 2:0 a vyřazení z Turnaje. Jediné hezké bylo že jsme do toho dali vše a bojovali do poslední vteřiny zápasu tímto chci všem moc poděkovat.

sestava : golman: Lapač, obránci :Méďa,Hans,Vojín záložníci:Maluda,Marťas,Šrek, útočníci: Horis,Vachy,Pechys

2010-Nový ročník poháru nám přidělil ve druhém kole tým Banzai, který porážíme (5:3).Ve třetím kole se potkáme s týmem Petrohradská.Petrohradská nás ve třetím kole poráží 6:2 a pro tento ročník jsme před čtvrtfinálem vyřazeni.