Svet-Stranek.cz
Borussia Dortšpunt

Reporty k zápasům:New web na adrese: borussiadortspunt.freepage.cz

Reporty k zápasům

Zde najdete reportáže k zápasům a rozhovory s hráči Borussie.

Borussia Dortšpunt A vs. Reage Boys (0:3) 2:3

8.kolo jsme se potkali už potřetí s týmem Reage. První půle začala a náš tým jak opařený bez střídání hned ze začátku inkasuje a to hned v první půli 3x To byla velká sprcha pro nás. Asi jsme se šetřili když jsme věděli že nikdo na střídání není a na to jsme doplatili. Do druhé půle už to byla zase ta Borussie Která maká a rve se o každý balón. V druhém poločase jsme diktovali hru ale dokázali jsme vstřelit pouze 2 branky Jednu dal Horis a Druhou Marťas, ale o body jsme bohužel přišli díky špatně odehranému prvnímu poločasu .


Resident Harrachov vs. Borussia Dortšpunt A 0:6 K

Zápas se neuskutečnil kvůli odstoupení týmu ze soutěže. Proto výhra kontumační a 2 body zdarma.


4TD Ala Bundy vs. Borussia Dortšpunt A (2:0) 2:2

22.10.2010hřištěP1 čas: 20:15

 

6.kolo S tímto soupeřem jsme se střetli minulou sezónu a tam jsme vyhráli 2:1 Takže jsme šli do zápasu s tím že jsi jdeme pro plné body ale Bundy nás trošku zaskočili kdy nám v první půli nadělili 2 góly a my se nemohli gólově prosadit měli jsme plno gólovek které ale končili mimo bránu nebo chytil golman. Druhá půle byla ve stjném rytmu jako první ale s tím že jsme se tlačili více do brány Horis nastřelil tyč Quattro plno střel a chyběli centimetimetry. Druhá půle byla otázka trošku nervů kdy Méďa otravoval golmana ve vápně ten to nervově neunesl a fauloval kapitána Borussie. Médá si to ale nenechal líbit a šel si to vyříkat ale po několika urážkách to nemělo smysl a hrálo se dál. Pak konečně Marťas rozvlnil síť poprvé a snížil střelou kolem golmana 2:1. Pak už chybělo asi minuta do konce zápasu přihrávka na Hanse ale toho trefil gólman a byla nařízena penalta a k té se postavil Marťas a ten se nemýlí 2:2. A to se začali dít věci golman Bund si zapoměl vzít prášek na nervy a začal hrotirt situaci kdy nejen že nadával sudím ale i našim hráčům ale mezi hráči to bylo vzájemné teda spíš Medvěd versus golman Bund. Takhle skončil zápas, ale po zápasu nastala strkanice mezi oběma celky když tohle ustálo byl už opravdu konec a mohle se jet domu. Co se týče hráču 4TD Ala pro tim nemám nic podání ruky po zápase ale jejich golman by se měl léčit protože si myslím když jsi jdu něco vyříkat tak jednám normálně. Fotbalu vladnou v zápase emoce ale co předváděl on v tom zápase jsem v Hanspaulce ještě nezažil.



Borussia Dortšpunt A vs. Santa Dominica (1:0) 2:1

11.10.2010hřištěP2 čas: 20:15

5.kolo proti favoritovi skupiny náš počet nejdřive s 2.na střídání ,ale Babnič kvůli zranění odstoupil ze zápasu a tak zbyl jen jeden člověk na střídačce takže western 7 statečných v podání BDŠ šlo na věc. začali jsme taktikou ze zadu a bránit od půle stálo to hodně sil , ale zápas to byl opravdu skvělí. První akce se zrodila pio střele Quattra kdy vystřelil a balon se odraží ke Šrekovi ten zpracoval a s jistotou poslal balon k tyči 1:0. Všichni makali do roztrhání sil skvěle pokryté rohy a standartky soupeře likvidovali všichni na place plus parádně chytající Pechys který chytal excelentně a držel náš hubený výsledek. Obrana plus záloha pracovala na 1 s hvězdičkou a i útok se dokázal prosadit. Druhá půle začala ve stejném tempu a soupeř se na nás valí jako lokomotiva ale neprorazil naší pozornost a tak přišel aut až k volnému Quattrovi a ten se nemýlí a zvyšuje na rozdíl dvou branek 2:0. minutu na to nedokázal Marťas odkopnout balón do pryč a soupeř snížil 2:1. Pak jsme měli ještě 2 jasné góly kdy jedna střela marťase skončila nad brankou a druhá kdy Quattro a Marťas šli 2na1 ale to taky neskončilo gólem posledních 10 minut byl křest ohněm kdy soupeř chtěl srovnat a valil na nás útok za útokem a my bránili jak o život . Hans bez servítku skluzem jakoli zastavit soupeře se mu dařilo. byl to krásný a bojovný výkon od každého na hřišti. pro nás velice důležité body a favorit skupiny o ně přišel VIVA Borussia konec zapasu a radost všech taktika skvěle zvládnutá. Tak by to mělo vypadat. Příští zápas to samé nasazení a body budou doma :)


Borussia Dortšpunt Avs.Pražská legie2000 (1:2) 1:3

4.102010hřiště:Mikul čas: 19:30

4.Kolo a derby proti Pražské legii bylo hodně vyhrocené na to že se známe a jsme spřátelené kluby tak to byly nervy skoro po celý zápas a musím hodnotit že hned od začátku přebrala legie otěže zápasu kdy dala rychlé dva góly. nám se podařilo snížit těsně před půlí díky ráně Quattra. Druhá půle jsme se začali i my prosazovat ale skvěle chytající Tazi nedovolil to potřebné srovnání stavu. pak už jsme hráli vabank kdy jsme se snažili utočit a nemysleli tolik na zádní vrátka a to bylo smrtelné přišel brejk a legie zvýšila svůj náskok na konečných 3:1 a zaslouženě vyhrála.


S.N.F.A vs. Borussia Dortšpunt A (1:2) 2:5

19.9.2010hřiště: Mikul čas: 20:45

 

Třetí kolo začalo ohňostrojem nad hřištěm Mikulova. Sestava skoro kompletní až na našeho golmana pavouka co si odnesl zranění z velkého fotbalu tak nastoupil svojí premiéru v A týmu golman z béčka Pechy a první zápas v áčku se mu vydařil. První půle začala naším náporem a obléhání brány soupeře. konečně jsme hráli jistě v zadu a kombinační hra dopředu se dařila. střela na bránu soupeře golman vyráží, ale tam se zjevil Méďa a bojovností vletěl do vápna a rybou ve vzduchu uklízí hlavou na 0:1 Pak měl i soupeř střelu na Pechyse ale ten s jistotou chytil. v zápětí na to po faulu na našeho útočníka přímý kop z velké dálky se postavil Horis a dělovkou zvyšuje na 0:2. Další akcí Horis namazal krásně Babničovi,ale ten si vylámal zuby na golmanovi domácích. Pak se probrali i hráči SNF. a vyrazili do brejku kdy propadl Maluda a útočník sám na Pechyse a trefuje 1:2 tím skončil i poločas. Do druhé části zápasu jsme chtěli přidat , ale opakovaně z rohu inkasujeme a rázem je zápas srovnán a začíná se znovu za nerozhodného stavu což se nám vůbec nelíbí a tak se Šrek rozjel jako mašina prostrčil na Babniče a ten sám s Méďou na golmana SNF posílá míč na Méďu a ten uklízí s jistotou za tyč 2:3. Soupeř se snažil ale vylámal si zuby na obraně kde perfektně hrál Ráďa a Marťas ,Méďa i Šrek co tam zaskočil ze zálohy a když už to prošlo tak podržel Pechys. Další akcí kdy bylo vysláno plno střel mimo přišla kombinace Horis Marťas a nakonci Volfíno dělovkou nedal golmanovi šáhnout 2:4. Chylil se konec zápasu a do brejku se dostal nej. Střelec minulé sezóny Quattro a spečetil výsledek na konečných 2:5 pro náš tým. Konečně jsme vyhráli a zaslouženě kdy jsme hráli hezký rychlý fotbal a oklepali se ze dvou porážek z předchozích kol.


3.Rozhovor s kapitánem Méďou podzim 2010

Petr: Ahoj Méďo

Méďa: Čau

Petr: Tak nová sezóna jaké má Borussia ambice ?

Méďa: No odpovim ti jednoduše ambice po dvou prohraných kolech jsou na dně. Je to velice težká skupina plno dobrých soupeřů. Budeme dělat vše proto aby jsme se udrželi.

Petr: Měl si tím namysli zrovna Nisu?

Méďa: Nisa je kvalitní tým a má kvalitu. Myslím že zrovna tento zápas byl nahoru dolu a měli jsme i dost šancí. Nisa potrestala naše chyby a zasloženě vyhrála.

Petr: Jáké budou kroky aby Borussia začala opět vyhrávat ?

Méďa: Musíme bojovat jako celek a né jako jednotlivci. Rychleji přistupovat k hráčům a hlavní pokrýt soupeře při standartkách a samozřejmě mít i to potřebné štěstíčko :)

Petr: A co včerejší zápas se Samsonem Bonella ohodnotíš ho nějak ?

Méďa: Bonella hrála na rychlý přechod narážečkou což se jí dařilo a první půli nás přehrála na plné čáře. My jsme začali a srovnali hru ve druhém dějství škoda že to nebyla remíza šance na plichtu jsme měli :(

Petr: Díky za rozhovor a ať už vydolujete nějaké body.

Méďa:Díky určitě není nic ztraceno máme před sebou 9.kol.

 


Samson Bonella A vs Borussia Dortšpunt A (2:0) 2:1

13.9.2010hřiště Zarub čas: 17:45

 

V druhém kole jsme si chtěli napravit chuť z minulého kola a zažít radost z výhry, ale to se nám nesplnilo. Už první faktor kdy jsme trčeli v autě skoro celý tým krom pavouka a maludy jsme nakonec dorazili na čas a šlo se na věc oproti zápasu prvnímu jsme vůbec nehráli naši hru a kazili hodně přihrávky a žádný nápad dopředu. Tak začali padat tresty kdy Maluda uklouzl na písečné zárubovce a soupeř se nemýlil 1:0. Chvilku na to opět roh a Méďa byl pozdě u hráče a soupeř v prvních 10. minutách vede 2:0. My jsme měli taky pár střel ale buď šli daleko od brány nebo chytil golman. Tak skončila i půle a pro nás nic moc. Začala druhá půle kde nás držel náš Pavouk a my jsme začali taky konečně  tlačit na soupeřovu bránu. koncovka nás ale trapila a soupeř hrozil z nebezpečných brejků. Chylil se konec utkání a jediný gól zaznamenal po střele Horis a snížil na 2:1. Nic  se neděje pánové nezačali jsme dobře ale nesmí nás to položit a bojovat a poučit se z chyb co se stali v těchto dvou duelech.


Borussia Dortšpunt A vs. Nisa AC (2:3) 4:7

10.9.2010hřiště: Tempo čas: 20:15

 

První zápas nové sezóny nedopadl podle našich přání i když jsme nehráli vůbec špatný zápas tak Nisa zvítězila. Průběh zápasu jsme začali lépe my kdy jsme Horis bombou podel obránce nedal golmanovi šanci 1:0 pak i soupeř udeřil chvilku na to a srovnal skóre zápasu pak opět Horis zvýšil náskok na 2:1. Chvíli na to ale přišel dlouhý balón na útočníka Nisi a ten 3x zasekávačka a povodil Méďu jak na kolotoči a bylo to 2:3 tak skončila i půle. Do druhého dějství jsme šli s tím že zkusíme se zápasem něco udělat. Ale opět hráči Nisi udeřili a zvyšují náskok na 2:4. Dále prošel krásně Šrek a nepovedená střela konči u Méďi u tyče a ten snižuje stav na 3:4, ale pak přišli tresty z rohů a přímáku soupeře a ten nám naděluje 3 góly navrh.3:7 a stím už je těžké něco vymyšlet. sice jsme měli 12 gólovek ve druhé půli ale buď jsme nastřelovali tyče nebo nás vychytal golman Nisi. Poslední kosmetické upravení skóre přidal Šrek a zápas skončil 4:7. Co více napsat bilance mezi námi a Nisou na zápasy je 1-1.


Borussia dortšpunt A+B

 

Dne 14.8.2010 byl domluven turnaj směr Vodochody. Sraz byl naplánován na 7:45 ráno na vstávání čas nic moc ale přece jenom sraz proběhl na domluvenou hodinu. Než jsme vyrazili směr turnaj tak Marťas zjistil že píchnul nevadí aut bylo až až :)

Jeli jsme čtyřmi.

Cesta probíhala dobře hláška našeho vozidla : Jsi nemocnej ? byla udělena Kubisovi který toto poslouchal celou cestu :D Dorazili jsme do Vodochod a tam nám bylo oznámeno že se nehraje že je promáčené hřiště:( Všichni znechuceni že museli vstát a ani si nezahráli padaly nápady co budeme dělat dále. Jít na houby ? nebo jet zpátky směr Praha a jít si někam kopnout? Vybrali jsme variantu dvě a jeli směr Tempo. Rozházeli jsme lidi a šli na věc postavili jsme B-tým a  proti to byl mix tým Lapač z lišek, Lopy,Kubis z Val Val týmu který šel chytat a dva hráči A-týmu Horis a Méďa. Začali jsme a vůbec se nikdo nešetřil nasazení naplno nevím ani jak to dopadlo. Nejzajímavěší chvíle byla to že jsme dostávali klepec asi o 5. golů od B- týmu a chybělo asi 7. min.  zabrali jsme asi 4 góly jsme dali v tomto rozmezí. Béčko ještě taky něco přidalo. Myslím že to bylo asi 8:6 pro naše Borussiácké béčko ktéré je složené nově a klobouk dolů jestli takové výkony budou předvádět v sezóně tak jsou zachvilku ve stejné lize jako ačko. Dohráli jsme fotbálek a jeli směr Restaurace Na Zelené Lišce kde jsme si dali obídek hláška oběda od Pechyse kdy voláme obsluhu že platíme tak se ozvalo ještě né já mám ještě žízeň. Řešili jsme jaký je další plán dne nakonec to vyhrály motokáry v Radotíně. Tam jsme dorazili zaplatili a šli na věc jezdci : Horis,Méďa,Maty,Lapač,Dino,Pechys,Rambo. Kuba a Kubis nejeli ale sledovali boje na trati. Motokáry jsme drtili na plný plyn. Horis odstartoval jako střela a Méďa hned za ním a další hned v zápětí. Začal boj o nejlepší čas a vítěze z týmu Borussie. Největší boj byl mezi Méďou a Matym kdy se čtyři kola rvali o pozici a Maty vymyšlel jak Méďu předjede, ale Méďa se nechtěl nechat a když vyděl Matyho v blískosti tak ho zablokoval a přilepil ho na matinel gum. Měl tak čas ujet a napadnou Horise to se nepodařilo a Maty nakonec předjel Méďu i Horise. Ramba jsme dali o jedno kolo :) ale seděl na tom podruhé takže to ještě jde a teď kdo jak dopadl:

1. Maty     čas: 01:17.828

2. Horis     čas: 01:20.782

3. Méďa    čas: 01:22.078

4. Lapač    čas: 01:23.844

5. Dino      čas: 01:24.360

6. Pechys  čas: 01:25.531

7. Rambo   čas: 01:29.109

Další věcí která nás napadla byl paintball ale ten už se neuskutečnil tak jsme jeli domu a co se dělo dále jedna parta Rambo,Maty a Pechys jeli na Poker a druhá parta Kubis, Méďa, Horis,Lapač vyrazila na noční tah do Phenoménu.

 


4 TD Ala Bundy A vs. Borussia Dortšpunt "A"

 

11.6.2010 hřiště P1 čas: 20:15

 

Předposlední kolo před koncem sezóny nám vznikl trošku problém se sestavou : Šrek natažené vazy v kotníku, Koudy v rameni, Pavouk také problém s koleny, Vachy práce, Babnič na Slovesku . No a ted kdo tedy šel bojovat v tomto zápase . Obránce Méďa musel okusit jáke je to v bráně za Pavouka , Longr po zranění do obrany , Maty a Kuba museli pomoct z našeho béčka , Horis a táta , později dorazil Quattro. No a k zápasu začali jsme lépe což ukázalo hned Matyho sólo které chladnokrevně zakončil a bylo to hned veselejší 1:0 . Pak dorazil po kvalitním Bifteku náš nej střelec pro tuto sezónu Quattro a krásnou příhrou našel Kubu před kasou a ten ve skluzu zvýšil na 2:0 . Pak se i soupeř začal osmělovat a vyslal kolem Longra nebezpečnou střelu s kterou si Méďa nakonec poradil. Před koncem první půle ale obrana nechala dva hráče Ala a ty vykoupali Méďu v bráně a snížili 2:1. Tím skončila i první půle. Druhá část zápasu byla ve stejném tempu kdy jsme nevyužili další šance co jsme vytvořili. Naopak soupeř začal hrozit z rohů a autů , ale tam byla bud obrana a nebo létal vzduchem Méďa a boxoval vše od brány. Největší šancí na vyrovnání měl ovšem soupeř po autu kdy se dostal balon přes vápno na volného Bundu a ten střílí do odkryté sítě ale kde se vzal tu se vzal Méďa a vyráží jak Péťa Čech :) Nic moc už se nestalo až tedy  na pozápasové vysvětlování kdy golman soupeře si nevzal asi prášek na nervy a chtěl si něco vysvětlovat :D A to bylo vše. Záchrana splněna!!! Chci všem moc poděkovat za tenhle parádní bojovný a hlavně výherní zápas Maty a Kuba z béčka oba předvedli parádní výkon a oba dali gól . Táta i přes naražená žebra nastoupil taky díky. Váš kapitán.


 Borussia Dortšpunt "A" vs. Tycho de Brahe A

 


5.6.2010 hřiště tempo čas: 10:00

Jelikož jsme museli bodovat aby jsme se nenamočili do sestupových vod tak jsme potřebovali urvat body. A to se nám taky podařilo kdy jsme na soupeře udeřili hned od prvních minut kdy Šrek prošel po lajně a střelou do vinglu nedal golmanovi šanci 1:0. Chvíli na to, ale soupeř po standardce z přímého kopu srovnává 1:1. To soupeř netuší že máme v týmu rychlíka Maludu a ten krásnou střelou k tyči zvyšuje pro nás 2:1. Tak pro nás skončila i první půle . Do druhého dějství jsme se chtěli pustit a přidat nějaký ten gól navrh, ale nakoplý dlouhý balón soupeře neodhadl Longr hrajíci po zranění a rázem je to 2:2. Pak vymotal balón Vachy a přesnou nahrávkou našel Babniče a ten nekompromisně uklízí balón do sítě 3:2. Soupeř zahrozil ještě jednou ale gól se mu nepodařilo dostat za Pavoukovi záda. No a na řadě jsme zase my kdy šrek narážečkou s Maludou ho uvolnil a Maluda se nemýlil 4:2. Dále náš nejlepší střelec zatím této sezóny a to nováček Quattro vyslal sřelu kterou golman  Tycha neudržel a skončila v síti 5:2. A poslední tečku v tomto vydařeném zápase napřáhl Horis rána jako z děla něco jako Rachna kachna to to letělo a zápas je u konce 6:2. Parádní hra nasazení bojovnost, góly, kombinace prostě paráda.


Borussia Dortšount "A" vs. Reage Boys

 

21.5.2010 hřiště P2 čas: 20:15

 

7.kolo pro nás nebylo moc úspěšné. Nastoupili jsme proti známenu týmu Reage, který jsme tenkrát porazili 3:1 a bylo to trošku vyhecované utkání, ale k zápasu. Hned od prvních chvil nám Régína dala najevo že nám body asi zadarmo nedá a hned v  5. minutě dává na 1:0 Pavouk sice první střelu vyrazil,ale na dorážku už nedosáhl. Pak přišla konečně akce asi jediná první půle kdy Quattro sniper propálil golmana Reage 1:1 a to bylo v první půli z naší strany vše protože jsme spali na hřišti a nebyli jsme schopni nic vymyslet a taky přišli tresty za naší spící hru kdy Regíny dávají ještě 2 góly a pojištují se na druhou půli. Druhá půle už to byla zase Borussie kdo začal ovládat hřiště a bylo to jak přesilovka kdy jsme nechtěli prohrát, ale celý tým Reage bránil jak za nároďák a už minuty utíkali tak začala nervozita na naše kopačky kdy jsme polmalu věděli že je po zápase a konečný verdikt zní prohra 1:3. Reage Boys nám tedy vrátili stejným dílem stav vzájemných utkání je tedy 1-1.


Borussia Dortšpunt "A" vs. Notorkros FK

 

15.5.2010 hřiště:Bech čas:12:30

 

6.kolo nám nalosovalo favorita naší skupiny šikovný tým Notorkros. Hned od prvních minut to byl fotbal nahoru dolu, pro oko diváka se zápas musel líbit, hodně šancí, tyček, soubojů, střel.Tvrdím si říct že to byl zápas velkých kvalit možná i výš než je třetí liga. První půle sklončila 0:0 Golmani obou týmu drželi svoje týmu a nebo měli dobře postavené konstrukce branek. Druhou půli jsme se osmělili my a nakonec to tam začalo padat nejprve Quattro to vymotal ve vápně a do prázdné brány dává na 1:0. Chvilku na to Maluda v brejku a zvyšuje náskok 2:0.Notokros se ale nevzdává a bojuje. Chvili na to z centru přidává Šrek hlavou a je to 3:0. To už si asi myslíme že jsme zápas vyhráli a dost jsme polevili a přichází vražedná chvilka Notrorkrosu kdy Maluda nechává projít Hrdlu a ten uklízí Pavoukovi k tyči 3:1. Najednou už je to 3:2 a to ještě není konec když po faulu přichází přímý kop a soupeř trefuje kolem zdi do naší svatyně 3:3 . Pár šancí jsme ještě taky měli, ale golman Notorkrosu byl proti a je tu ještě jedna velká šance Notorkrosu těsně před koncem kdy buldozer Hrdla nabíhá na roh a hlavou trefuje balón do břevna že ho málem rozpulí. Konec zápasu a výsledek 3:3. Myslím si že remíza byla spravedlivá pro oba týmy. A tento zápas zdobí, že to byl svátek fotbalu.


2.Rozhovor s Petrom Liptákom jaro 2010
 
Petr: Čau Peter
Babnič: Serus
Petr: Proč nosíš číslo 7?
Babnič: Seďem preto, že jeden nemenovaný Šašek má už 11, preto seďem:)
Petr: S kým si nejvíce rozumíš v týmu po fotbalové stránce tak i mimo fotbal?
Babnič: V time si naivac rozumiem s Méďou a Šrekem. Je to tym, že sa spolu nestretáváme len na futbale, ale aj mimo chlastačky atd. A samozrejme aj, že fandia slabším klubom a já ich lutujem a preto sa s nimi bavím :)
Petr: Jak je možné, že Širáci Vám nadělili Takový příděl branek?
Babnič:Šráci nám preto tolko naďelili, lebo sme im to sami ponukli, prehrali sme si to sami individuálnými chybami.
Petr:Kolik dáš v téhle sezóně gólů?
Babnič: Buďem rád za každý gól ktorý pomože k záchraně.
Petr:Jak bude vypadat hra proti favoritovi skupiny týmu Notorkros.Nějaké změny?
Babnič:Zmeny? Každý z nás si musí spraviť zmenu ve vlasnej makovici, iba tak možeme uspieť. Samozrejme aj troška štastia by nám neuškodila:)
Petr: Díky za rozhovor.
Babnič::)

1. Rozhovor s Lukášem Horou jaro 2010.


Petr: Ahoj Lukáši.
Horis: Čau Petře.
Petr: Jak jsi se dostal k Hanspaulské lize ?
Horis : Začal jsem hrát s kamarády za Strážce pomeranče a přes tým Little Eden jsem se dostal až do řad Borussie Dortšpunt .
Petr:Kam si myslíš že to jste schopní s Borussií dotáhnout?
Horis: Kvalitou hráčů a týmovým duchem do první ligy (úsměv).
Petr: Kdo si myslíš že je ve vašem týmu hlavní osobnost?
Horis:  Hmmm : Hlavní osobnost a  zároveň největší nervák týmu je  jednoznačně kapitán : Méďa.
Petr: 4. kolo vám proti MTPCH nevyšlo čím to ?
Horis: Zápas jsme si prohráli sami, když jsme nevyužili mraky šancí a ze dvou větších šancí soupeře jsme dostali dva góly. Bez gólu se vyhrát nedá.
Petr: Poslední otázkou je : Nejhezčí moment v Borussii ?
Horis: Jednoznačně postup přes tým Deko do finále Ligového poháru.
Petr: Díky za rozhovor. Ať se daří.
Horis Taky a díky .

Ukradený Širáci  vs. Borussia Dortšpunt "A"

8.5.2010 hřiště: Zakostelní čas: 13:45


5.kolo nám nepřineslo moc radost. Kdy nám chyběli hráči : Maluda,Quattro,Mates. Tak že jsme nastoupili jen s jedním na střídání a UŠ bylo o dost více. Hned po 5.minutách hry prohráváme kdy neobsazujeme hráče ve vápnu a ten sám před pavoukem hlavičkuje do brány 1:0. Pak konečně se Borussia opět probudila a vyrovnala hru a svým sólem Šrek srovnal střelou kolem golmana na 1:1.Další velkou osobní chybu způsobil Méďa kdy nedal míč z první někam do pr... a osamocený širák nám zase naděluje branku 2:1 chvíli na to je to 3:1, ale to jsme stále měli chuť ze zápasem něco udělat dokonce za stavu 3:1 odpískaná penalta pro nás ale tu bohužel šrek neproměňuje a to nám je osudným kdy širáci pokračovali ve svém tlaku a zvyšují čím dál více nátlak 4,5,6 a to už jsou vosy na kolenou. Pak přišla konečně hezká akce kdy Horis našel Vachyho a ten kosmeticky upravil výsledek na konečných 6:2. Zaslouženě pro tým U.Širáků.

Náš výkon nebyl zase úplně špatný, širákům zachytal parádně golman a jejich tým opravdu makal na 100% My to musíme hodit za hlavu zamyslet se nad tím co bylo špatně jelikož v 6. kole nás čeká nebezpečný tým Notorkros a favorit na postup.